TIFF 2013 VOLUNTARI TIFF

Voi trăi TIFF-ul din spatele cortinei. PETRU DOLHESCU

Când eram mic, visam să devin actor. Dintotdeauna am simțit că sunt bun la asta, că am capacitatea de a mă (trans)pune în pielea altuia. Deși m-am gândit deseori să-mi încerc norocul la actorie, nu mi-am urmat pasiunea și iaca, sunt student la Poli. Încă visez că într-o zi voi juca într-un film.

Când am pășit prima oară în Cluj-Napoca, pulsul inimii mele a început imediat să bată mai lent, să rezoneze cu pulsul orașului. Au trecut trei luni fără să merg acasă la Botoșani și în tot acest timp n-am știut ce înseamnă plictiseala. Ai parte aici de oameni interesanți care te inspiră, ai în fiecare zi de unde să alegi un eveniment la care să participi, lucruri pe care să le înveți și oameni pe care să îi descoperi...


În timpul liber fac doar lucruri care îmi plac: scriu pe blogul personal, scriu la Ziarul Studențesc, vizionez filme, mai citesc câte ceva și… bifez toate evenimentele care mă interesează.
Sunt în primul an de studenție. N-am mai participat înainte la vreo ediție a Festivalului International de Film Transilvania. Nici ca spectator și nici ca voluntar. Ceva îmi spune că voi avea parte de cea mai frumoasă experiență a vieții mele. Mai ales că voi trăi totul din spatele cortinei și voi avea șansa să mă apropii de visul meu. Fac primul pas, pe scena TIFF:)

Mă numesc Petru Dolhescu și de azi înainte sunt VOLUNTAR BLOG TIFF.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Voluntari