VOLUNTARI TIFF

Mă voi bucura de fiecare clipă a festivalului!

Sunt Daniela Elena Drăgan, născută-n 1995 și studentă la Comunicare și Relații Publice în Cluj. Anul ăsta sunt pentru prima dată la TIFF și pentru prima dată voluntară, aici la blog. 

Cu puțin timp în urmă, am avut un vis în care ratasem perioada înscrierilor ca voluntar pentru TIFF. Sentimentul a fost suficient de intens cât să îmi doresc să mă trezesc, doar ca să mă găsesc într-un vis asemănător. Lăsând deoparte treaba cu vis în vis care mi s-a părut comică, ce m-a bucurat era faptul că realitatea era alta, iar dimineața următoare am și completat formularul de înscriere. Am avut astfel o mostră gratuită din propria-mi preocupare și interes cu privire la TIFF.

De când am gustat pentru prima dată din lumea filmelor și a cinematografiei, am știut unde îmi este locul și mereu m-am simțit acasă în cinematografe. TIFF-ul era implicit pe lista mea cu fericiri în ceea ce privește venirea în Cluj pentru facultate și a trebuit doar să vină momentul potrivit pentru a-mi manifesta dorința de a contribui la realizarea acestuia.

daniela

Una dintre cele mai frumoase părți, atunci când vine vorba despre ceva ce îți place, este faptul că reușești să te abandonezi și să „fii acolo”. Asta face ca experiența în sine să fie mai intensă, iar implicarea ta - totală. Ce simt eu că vor reprezenta următoarele zile pentru mine, respectiv toată durata festivalului, s-ar traduce în cuvinte prin faptul că voi fi prezentă, nu doar fizic, ci din toate punctele de vedere. Mă voi bucura de fiecare clipă și o voi trata cu interes, pentru că e ceea ce îmi place, e atmosfera în care mă simt ca acasă.

Aștept să descopăr și să mă avânt în atmosfera festivalului; să simt entuziasmul și efervescența participanților, felul în care reacționează la ceea ce li se pregătește, să surprind toate aceste emoții. Vreau să simt tot ceea ce înseamnă să organizezi un festival de așa mare amploare, care are atâtea de oferit. Și pe lângă toate acestea, vreau să ofer și eu ceva în schimb, fie că ar fi vorba de entuziasm, energie, dedicare, zâmbete, creativitate sau orice altceva va fi nevoie pentru contribui câtuși de puțin la ceea ce va însemna TIFF-ul pentru toți cei care îl vor trăi.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Daniela Elena Dragan