TIFF 2014 VOLUNTARI TIFF

JURNAL DE VOLUNTAR: TIFF – un exercițiu de stimulare a responsabilității

Scris de Voluntari

MAGNET TIFFÎntreaga experiență TIFF a fost o combinație grozavă de muncă, socializare și voie bună. Relațiile dintre oamenii implicați în eveniment au fost cele care au întreținut buna desfășurare a acestuia, iar eu cred că acest lucru este unul dintre elementele principale în derularea oricărei acțiuni de asemenea amploare.
Departamentul în care am voluntariat a fost compus dintr-o echipă de oameni de treabă condusă de un coordonator înzestrat cu foarte multă răbdare pentru a ne ghida. Se muncea mult, dar era o muncă faină. Împreună am pregătit invitații pentru evenimentele speciale din cadrul TIFF, am umblat dintr-un colț în altul al Clujului pentru a le împărți, am lucrat atât în echipă cât și individual, pentru că satisfacția de la finalul unei zile de voluntariat crește pe măsura implicării.

Într-un fel sau altul, întreaga experiență îți oferă posibilitatea de a-ți testa propriile abilități în vederea unui potențial job în domeniu. Dacă îți place ceea ce faci, faci cu mare drag munca din cadrul TIFF!

Am interacționat mult cu voluntari și coordonatori din alte departamente, atmosfera a fost una colegială și am legat prietenii care în ciuda trecerii timpului, încă durează. Mi-a plăcut seriozitatea cu care se trata fiecare zi de muncă, respectul pentru responsabilitatea fiecarăruia de a îndeplini sarcinile atribuite.
Petrecerile TIFF îți răsplăteau munca de fiecare dată... Indiferent cât de obosit erai, mergeai la petrecere și de cele mai multe ori, ajungeai acasă târziu în noapte... Lăsând la o parte distracția din seara precedentă, munceai și mai apoi puteai să petreci din nou. Dar, dincolo de orice, pentru mine, TIFF a fost un exercițiu de simulare și stimulare a responsabilității. De aceea îmi doresc să revin!
Pentru tine cum a fost TIFFul până acum?

Georgiana Rotariu
Voluntar TIFF.12
Departamentul Protocol Special

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Voluntari