TIFF 2012 TIFF PE BLOGURI

Pentru cine n-o știut, la noi TIFF o început: ANDREI ARONEȚ

Da, știu, oficial deschiderea e în 1 iunie. Pentru cine nu mai are însă răbdare, filmele au început deja, printr-o secţiune în premieră anul ăsta numită AvanTIFF.

(Eu tot aştept ca la un moment dat să rămână oamenii ăştia fără calambururi, dar de fiecare dată mai scot câte ceva; ultima dată mi s-a urat un weekend foarTIFFain și am crezut că n-am auzit bine. Aștept primul film în limba latină din secțiunea AblaTIFF și proiecţia de filme plicticoase VegetaTIFF ca să mă declar mulțumit. Până acum însă am avut ghinion, că erau filme faine)

Revenind, că eram undeva: Asia. De acolo vin filmele din secţiunea AvanTIFF, cu care ne putem ocupa serile săptămâna asta.

Azi – marţi, 29 mai – ora 20, e programat Ultima viaţă din univers. Mai precis, un bibliotecar cu manii multe (sunt și de alt fel?) e obligat să se ascundă în casa unei thailandeze fumătoare de iarbă, ceea ce mi-aș dori și mie, dacă n-ar fi thailandeză. Cu ele nu poți fi niciodată destul de sigur Ce se întâmplă mai departe, aflăm diseară la Cinema Victoria.

CITEȘTE CONTINUAREA POSTULUI DE PE BLOGUL LUI ANDREI ARONET pe aronet.ro.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Maco