TIFF 2017

TIFF LiveStyle: Ziua 1

Mersul la festivaluri a devenit pentru mulți un stil de viață. Fie el de muzică, film, teatru sau orice alt domeniu al artelor, împătimiții află primii perioadele în care au nevoie de zile libere sau bugete bine definite. Oamenii fac cumpărături în concordață cu genul evenimentelor, stilul personal de îmbrăcăminte, gradele din termometre, nevoia de accesorii și utilitatea lor - toate acestea înainte ca măcar evenimentul să se apropie

Festivalul este, acum mai mult ca oricând, un loc de afirmare, un fel de playground al adulților și al celor care sunt în plin proces de a decoperi lucruri noi despre ei înșiși. Iar TIFF nu face nicio excepție. De la gale cu covor roșu, petreceri exclusiviste ori evenimente speciale și până la simple plimbări între cinematografe ori pauze luate pe terasă în timp ce oamenii răsfoiesc atent AperiTIFF-ul, străzile Clujului se transformă într-un adevărat podium de modă înainte și după proiecțiile filmelor.

Cinefilii au pașii constant urmăriți de ochii ageri ai fotografilor noștri, care surprind necontenit dinamica schimbată a orașului. Așadar, ne-am hotărât că ținutele de festival merită să ajungă dincolo de offline și să dăinuie de la o ediție la alta. Iar acum, Raluca Ciornea, împătimită a artei în toate formele ei, caută cu privirea ținutele care fac din TIFF.16 și un important pilon de stil vestimentar. Urmează o serie de spotted outfits care au atras atenția fotografei noastre în ambientul boem din Clujul acestor zile. 

P.S. La fosta Casă de Modă din oraș se întâmplă InfiniTIFF și te asigur că nu vrei să ratezi asta.


Scrie un Comentariu

Despre Autor

Alexandra Hurducas