TIFF 2017

Telefonul tău știe că vine #TIFF2017?

"Aplicația TIFF-ul vesel, disponibil cinefililor.
De ești mare cinefil, ia-ți TIFF-ul VESEL pe mobil!"

Așa începea un text din 26.05.2012 exact în locul în care te afli și acum - blogul festivalului. De atunci, când apariția ei era de-a dreptul un breaking news, aplicația a învățat să te ajute cu din în ce mai multe aspecte în viața ta de cinefil ardelenizat temporar. No, da' cum reușește aplicația asta să te ajute? Păi...

Îți organizezi viața.
În perioada TIFF. În rest, avem încredere că te descurci.
Asta înseamnă că poți să îți creezi propriul calendar pentru 2-11 iunie, în funcție de… ce vrei tu.
- categorie: filme sau evenimente
- data în care se întâmplă
Butoanele îți salvează timpul și de această dată, mai la îndemână de atât nu puteau fi.

Salvezi prietenii.
Apropo de cumpărarea de bilete, știi și tu că ai prietenii ăia cu care tot amâni să te vezi și, de când ați programat ultima cafea, probabil că s-a și închis localul unde plănuiați să mergeți.

Așadar, fă cinste cu un film. 

                                                           

Devii ușor de reperat în mulțime.
Problema cu "- Unde ești? - Eu am ajuns. - Nu te văd. - Ridică mâna!" nu o întâlnim doar la festivalurile de muzică, unde decibelii îți îngreunează varianta proastă de hide & seek a vieții de adult. Ci și la cele de film, unde nu poți să strigi după prieteni atunci când filmul a început și se cade să taci.

Dacă vizitezi TIFF Shop, ești deja posesorul unui semn distinctiv. Dacă vizitezi TIFF Shop din aplicație, îți îndeplinești obiectivul și economisești timp. În plus, recunoaște. Încă e cool să fii văzut purtând un brand mișto. Ia exemplu de la Mihai Chirilov.

Nu te pierzi în Cluj.
Nici dacă te chinui. Afli mereu unde vrei să ajungi, în cât timp și cum poți face asta. Bine, nu te baza totuși pe aproximările astea când spui cuiva câte minute mai durează până ajungi la punctul de întâlnire. Amintește-ți că ești în Ardeal și e împotriva firii să grăbești pasul aici.

Exersezi networking-ul. 
Poți să recunoști actori pe stradă din preview-urile știrilor și să le explici că ești #fandemic. Da, e adevărat că știrile din aplicație nu vor ține pasul cu numărul vedetelor prezente în Cluj-Napoca între 2-11 iunie, dar spune tu drept, nu merită să încerci?

                                                                

Nu uita să îți setezi limba dorită, să te abonezi la newsletter și să-ți activezi notificările calendarului. Asta așa, ca să nu pierzi vreun film din neatenție.

Deci vorba aia, nu lăsa pe mâine ce poți face azi și descarc-o... chiar acum! Bineînțeles, o găsești în App Store (iOS) și Google Play (Android). Instalează aplicația și ține minte că încercarea moarte n-are. Încercarea de a fi mereu la curent cu ce se întâmplă la TIFF, când tu poate încă ești la birou. Îți spun, avem o agendă tare plină! 

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Alexandra Hurducas