TIFF 2017

Tehnologie și film: InfiniTIFF

Dacă ești la fel de interesat de realitatea virtuală cum suntem noi, te așteptăm la Casa de Modă, strada George Barițiu nr. 4-6 pentru o experiență de neuitat. Te așteaptă filme de ficțiune, non-fincțiune și animație în realitate virtuală, o reinterpretare a cinematografului.

Poate cel mai intens este Doom Room, nerecomandat (și nici permis) minorilor, o experiență ce te face să vibrezi pe fiecare moment ce trece. Alături de alte 5 persoane în Doom Room treci prin multiple emoții și stări pentru ca în final să te redescoperi ca om. O instalaţie unică, o combinaţie de elemente performative live și ficţiune VR.

Nu rata nici Loop Cinema,  unde poți descoperi unele dintre cele mai apreciate scurtmetraje românești din ulimul timp și o selecție de videoclipuri alese de pe YouTube de unii dintre cei mai cunoscuți vlogeri români care vor participa în perioada 5-9 iunie la Cluj.

Cinema Interactiv aduce un concept în care vei fi atât spectator cât și regizor pentru că tu decizi cum va continua acțiunea și poți vota continuitatea poveștii în anumite momente cheie.

Te așteptăm cu brațele deschise la InfiniTIFF să iei parte la cea mai fresh experiență din Cluj și sperăm să fii la fel de încântat cum suntem noi de evenimente.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

TIFF