TIFF 2017

Știi ce nu trebuie să ratezi la #TIFF2017? (ep. III, muzical)

Știi deja că TIFFul îți oferă o experiență pachet ce pornește de la film și se extinde înspre toate ramurile audio-vizualului. Fotografie, realitate virtuală și nu în ultimul rând, muzică. Fie că vorbim de coloane sonore live ce însoțesc proiecții, fie că sunt concerte cu artiști din cele mai diverse genuri muzicale, programul TIFF e încărcat de evenimente și te provoacă la un maraton de dans. Casa TIFF e una din gazdele muzicale și te așteaptă din 3 în 10 iunie cu un program extra divers la scenă.

Sirenele de la Marea Neagră - sâmbătă, 3 iunie, ora 21:00

Dacă nu ți-ai programat să ajungi la acest concert, acum e momentul! Nu ai prea des ocazia să asculți un grup format din membre ale celor mai celebre coruri din Bulgaria, mai ales când în palmaresul unora sunt și premii Grammy!

CelloFun feat. Irina Margareta Nistor - duminică, 4 iunie, 21:30

Un trio electro-acustic creat pentru a însoți live filme mute, scurtmetrajele din perioada 1921-1931 ale cineastului Hans Richter, un artist neamț a cărui viziune cinematografică dominată de abstract, cu elemente dadaiste și suprarealiste merită descoperită și savurată, și fragmente din scrierile sale ce prind viață prin vocea Irinei Margareta Nistor. Mai e nevoie de vreun motiv să nu ratați ocazia?

Austrian-Romanian Jazz Uber Jam - luni, 5 iunie, 21:00

6 muzicieni (3 austrieci și 3 români, ca să nu existe vreun dezechilibru pe corzi și cinele), 3 zile la TIFF - în Cluj - și un concert a patra zi. Acesta este scenariul concertului de luni. Programul de jazz contemporan ce va fi prezentat luni este inspirat din atmosfera primelor 3 zile de festival, așadar să ne așteptăm la o nebunie frumoasă cum doar o transpunere a TIFF pe note muzicale poate fi.

Jurjak - miercuri, 7 iunie, 21:00

George Petroșel  sau Jurjak se plimbă cu muzica sa între electro și blues, cu treceri prin rock și psihedelic și creează alături de instrumentiști talentați micro-universuri muzicale prin fiecare piesă pe care o cântă. Un concert altfel, de savurat pe terasă alături de prieteni.

Eyedrops - joi, 8 iunie, 21:00

Trupă indie cu rock alternativ, contemporan și tematică socială, Eyedrops e una dintre formațiile românești ce încearcă să-și ajute publicul să deschidă, puțin mai mult, ochii și să observe ce se întâmplă în jurul lor. Muzica lor e de ascultat, gândit și dansat. Ce mai așteptați?

Silent Strike & Muse Quartet - vineri, 9 iunie, 21:00

Silent Strike este unul dintre cei mai importanți artiști din lumea muzicii electronice în România. De numele lui se leagă (prin colaborare) proiecte muzicale ca Subcarpați, Alexandrina, Ada Milea și mulți, mulți alții, pentru că muzica lui trece cu ușurință prin orice gen. La TIFF le are alături pe fetele de la Muse Quartet, ale căror instrumente clasice se asortează cu ușurință oricărui produs muzical. Și dacă asta nu ar fi suficient, concertul va fi ilustrat cu proiecții live de către Dan Băsu, unul dintre cei mai talentați VJ din țară.

Otherside - sâmbătă, 10 iunie, 21:00

După ce anul trecut cei de la Otherside au filmat la TIFF primul lor videoclip avândui ca protagoniști pe actorii selectați în proiectul 10 pentru Film de anul trecut, anul acesta trupa cu influențe de soul, downtempo și electronice vă așteaptă la Casa TIFF cu un concert de neratat.

Ne vedem pe terasă!

 

 

 

Scrie un Comentariu

Despre Autor

TIFF Blog