TIFF 2017

Staropramen le oferă cinefililor o experiență completă la TIFF 2017

Cu ocazia ediției 2017 a Festivalului Internațional de Film Transilvania, Staropramen îi premiază pe iubitorii de film pentru loialitatea și dragostea lor față de cinematografie. Pe cei care își fac timp pentru a revedea filmele preferate și care povestesc cu același entuziasm acțiunea filmului de fiecare dată.

Imposibil de uitat

Staropramen a lansat primele două episoade din seria Imposibil de uitat, o serie ce conține patru episoade cu patru actori români în focus la TIFF. În aceste episoade aceștia vorbesc despre filmul preferat într-un mod entertaining, dar fără să spună despre ce film e vorba. Aceștia povestesc prima experiență pe care au avut-o atunci când au vizionat filmul, ce personaje le-au rămas întipărite în memorie și reproduc cât mai autentic secvențele din film care i-au impresionat. La final, toți privitorii sunt invitați să ghicească filmele despre care au vorbit cei patru actori, pentru a intra în tragerea la sorți pentru premiile speciale oferite de Staropramen.

Diana Cavallioti

Este cunoscută publicului pentru rolul Crinei din Amintiri din epoca de aur și, totodată, pentru rolul Anei, din Ana, mon amour. Face film, TV și teatru și reprezintă cu mândrie și bucurie generația din care face parte. Alegerea ei pentru seria Imposibil de uitat lansată de Staropramen este un film făcut după benzi desenate, în care se duce o luptă continuă între bine și rău. Diana vorbește într-un mod inedit despre personajul negativ din acest film care are bucuria de a face rău, un rău ridicat la rangul de artă și îi invită pe privitori să ghicească filmul care și-a lăsat amprenta asupra ei încă de la prima vizionare.

Dorian Boguță

Și-a început cariera în Chișinău, fiind un actor care a jucat în filme îndrăgite de public și premiate de jurii naționale și internaționale, ca Moartea domnului Lăzărescu, Francesca, Două lozuri sau Vara s-a sfârșit. În cadrul episodului Imposibil de uitat, acesta a ales un film după un roman clasic, cu actori foarte mari, fiind o producție plină de suspans, în care se vorbește despre România și care nu prea l-a lăsat să doarmă nici înainte, nici după vizionare. Privitorii sunt invitați să ghicească despre ce film este vorba și să intre în tragerea la sorți pentru a câștiga, pe lângă O experiență la TIFF, premiile săptămânale de cinefil.

Staropramen premiază cinefilii

Privitorii sunt invitați să ghicească filmul despre care au vorbit cei patru actori și să se înscrie în tragerea la sorți pentru premiile săptămânale de cinefil  și marele premiu: O experiență completă la TIFF 2017 ce include transport, cazare, mese, proiecții și acces la evenimentele VIP.

Mai multe detalii pe oamenisigusturi.ro/tiff

Scrie un Comentariu

Despre Autor

TIFF