TIFF 2017

Scurt ghid pentru întâlnirea cu Alain Delon

Dacă ești ca noi, ți-ai sunat deja mama, mătușile, surorile și soacra, le-ai cumpărat bilet pentru întâlnirea din 9 iunie (dacă nu, poți face asta pe biletmaster.ro) și le-ai anunțat că anul acesta, la TIFF, vine Alain Delon. Dacă n-ai făcut încă asta și nu știi prea bine despre cine-i vorba (ești parțial iertat dacă te-ai născut după anul 2000), nu lăsa să se apropie festivalul fără să afli cine a fost superstarul părinților tăi. 

Altfel, cel mai important aspect al acestei vești este prilejul de întâlnire cu actorul francez și șansa de a obține un autograf sau o fotografie. Adică un selfie. Cum? Uite, știi tu, câțiva… pași simpli:

  • Așteaptă-l la Cluj pe 9 iunie. La festival, nu la aeroport, căci acolo îl așteptăm noi. Șansele de a obține un autograf sau o fotografie cresc exponențial dacă chiar vii la TIFF.
  • Arată că ești fan de mic și ia cu tine un poster, o carte, o revistă pe a cărei copertă e actorul francez sau un DVD cu unul dintre filmele lui. Știi și tu că foile albe de hârtie sunt lipsite de personalitate. 
  • Dacă ajungi să-i poți spune ceva, fii gata să scoți la înaintare un film sau un rol al lui. Musai să fie printre cele mai cunoscute – n-o să bănuiască nimeni că tu chiar nu te-ai născut cinefil.
  • Dress to impress, cum ar spune englezii. Poartă chiar un Alain Delon de-al nostru, dacă te ține. Nu te poate rata nimeni cu un cojoc în spate la 20 de grade.
  • Pe principiul „dacă n-ai coadă la care să aștepți, fă-ți una”, cineva va crea mult-râvnita probă de stoicism. Uite un pont: nu sta în zona de mijloc, o să sfărșești înaintând cel mai greu.      

O bună ocazie să te bucuri de prezența actorului este pe 9 iunie. la proiecția filmului Afacerea PigotPour la peau d’un flic (1981). Exact, știm cu toții cât de speciale sunt serile TIFF din centrul Clujului. Unde mai pui că thriller-ul e regizat de Alain Delon, cu Alain Delon în rolul principal?! Nu uita biletul acasă!

3 Comentarii

Scrie un Comentariu

Despre Autor

TIFF Blog