TIFF 2017

Pregătește-te să o întâlnești pe Loredana Groza la #TIFF2017

Dacă nu știi cine e Loredana Groza, e clar că nu te-ai uitat la televizor când erai mic. Sau tânăr. Dar recunoaște, zig zaga zugalaga / zagazagazugalaz / zig zaga zugalaga / zigazagaza cânți la petreceri chiar și fără să vrei.

Poate că ai mai fost la vreun concert de-al ei, însă am stabilit deja că experiențele TIFF sunt unice. În plus, slabe sunt șansele să auzi piesele cântate în turneul ei de anul acesta, întrucât TIFF Official Party se învârte în jurul unui concept de concert tribut adus celui care a descoperit talentul Loredanei - Adrian Enescu. Știu, am folosit un clișeu despre talent, dar nu se mișcă lumea asta după clișee? 🤗

Altfel, uite ce trebuie să iei în considerare înainte să te prezinți la FORM Space în 9 iunie.

Cumpără-ți bilet.
Am spus asta, continui să spun asta și voi continua să o fac. Singura garanție pe care o ai că prinzi bilet la vreun eveniment TIFF este să-ți cumperi în avans, haha. Ok, știu, nu-i amuzant, dar trebuie să ne obișnuim odată să facem asta.

Caută piesele înainte ca să te asiguri că știi ce să cânți.
Odată ce bifezi achiziția biletului și îl ai în buzunar (printat sau pe telefon, suntem digitalizați, d’oooh), mai rămâne doar să repeți repertoriul înaintea concertului. Ai ca materiale de documentare trei albume: Bună seara, iubito (1987), Un buchet de trandafiri (1989) și Diva Inamorata (2001).

Eliberează memoria telefonului și găsește-ți "partea bună" pentru poze.
Vei vrea să imortalizezi momentele TIFF Official Party. Pentru asta avem #tiffmoments. Asigură-te, deci, că vor fi cele mai bune cadre și… te rugăm, făcute fără blitz.

După ce te vei fi asigurat că toate cele de mai sus sunt în regulă, pregătește-ți outfit-ul, vocea și mișcările de dans. Ne vedem pe 9 iunie, de la ora 23.00. După miezul nopții s-ar putea să existe și un moment surpriză. S-ar putea. Vei știi sigur doar dacă ești acolo.  

P.S. Bilete aici.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Alexandra Hurducas