TIFF 2017

Poveștile iubirii se spun la TIFF

Mai devreme sau mai târziu, cu toții ne trezim spunând că iubirea există doar în cărți și filme.

Asta până când ajungi să iubești, și nimeni și nimic nu te mai poate convinge că nu-i adevărat ceea ce simți. Și totul devine veridic, capătă sens și substanță. Iar exact în același moment, se transformă în ceva pe cât de puternic, pe atât de fragil, pe cât de simplu, pe atât de complex. Primele sentimente, dezamăgiri și reproșuri - dar și primele dovezi de încredere și primele ore de iubire apar odată cu caruselul emoțional livrat de o poveste de dragoste autentică, indiferent de vârstă. 

În regia lui Radu Mihăileanu, Povestea iubirii urmărește firul narativ al unor legături clișeice pline de dramă și emoție - căci nu e dragostea asta un clișeu de nedescris? There was a boy who loved a girl… Povestea e firească, doi oameni care se iubesc și întâlnesc obstacole în calea fericirii lor. Ceea ce diferă sunt circumstanțele, alegerile și ambiția de a lupta.

Afli deznodământul poveștilor de dragoste din generații diferite în seara aceasta, în Piața Unirii Open Air de la 21:45. Vei recunoaște și câteva locuri din Cluj, căci parțial a fost turnat aici. Trailer mai jos, bilete pe biletmaster.ro sau la casele de bilete. 

P.S. În 7 iunie va avea loc proiecția filmului și în localitatea Dâncu, de asemenea locație de filmare pentru această producție. Aici accesul este gratuit.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Alexandra Hurducas