Guest Post TIFF TIFF 2017

Nespresso – micile şi rafinatele bucurii ale vieţii la TIFF2017

Ce faci ca să-ţi păstrezi energia la un festival de film unde nu prea dormi, vezi multe filme şi socializezi la multe petreceri?!

Bei un Nespresso intens şi zâmbetul îţi apare pe chip.

Cam aceasta trebuie să fi fost şi raţiunea organizatorilor TIFF pentru debutul colaborării cu Nespresso, una dintre cele mai speciale cafele de lux din lume, o motivaţie care a fost foarte eficientă... numai în dreptul meu au fost marcate mai mult de 10 Nespresso scurte în 4 zile de festival.

De partea cealaltă, adica Nepresso, înteleg de ce s-au asociat cu TIFF... şi nu, nu vă gândiţi doar la George Clooney, pentru că membri ai clubului Nespresso mai sunt şi Matt Damon, Danny de Vito, John Malkovich şi mulţi alţi actori apreciaţi care s-au îndrăgostit de această cafea cu mult timp în urmă.

A fost deci firesc pentru Nespresso să sprijine cinematografia, cea mai cunoscută şi lungă colaborare având-o cu Festivalul de Film de la Cannes (10 ani), dar pe lista colaborărilor mai sunt BAFTA, Festivalul de Film de la Berlin, Festivalul de Film Karlovy Vary şi acum, odată ce brandul a venit în România şi la TIFF, cel mai mare festival de film de la noi.

Pentru mine, consumator de Nespresso, întâlnirea cu colţul cu cafea din Lounge-ul TIFF a însemnat aroma de acasă, plus că am avut privilegiul să mă reîntâlnesc cu simpatica mea prietena Noemi Revnic şi să stăm la o mică poveste la o gură de cafea.

Ca să fiu foarte sincera, un Nespresso Decaf m-a ajutat şi câteva zile mai târziu, în piaţă, când îi făceam galerie Simonei Halep alături de alţi 3000 de fani.

Dar Nespresso la TIFF a mai însemnat ceva – lifestyle fin şi elegant, prezenţe delicate şi arome minunate – o gură de energie şi savoare la lansarea cărţii lui Razvan Exarhu sau o conversaţie minunată despre filme şi cafea, filme în care se bea multă cafea, alături de minunata Irina Margareta Nistor.

Şi-a mai fost o magie... la una dintre rafinatele petreceri private, ambasadorul Nespresso Alin Dorobanţu a pregătit o băutură pe bază de cafea Rosabaya de Colombia nu doar surprinzătoare la gust (foarte răcoroasă şi fresh), dar şi foarte spectaculoasă ca look.

Pink&Sparkling se numeşte băutura şi este o combinaţie de sirop de grapefruit, gheaţă, apă tonică şi spumă de cafea Rosabaya de Colombia, realizată cu Aeroccino şi vă asigur că trebuie să o încercaţi pe undeva în această vară pentru că e senzaţională.

Acum când ediţia 16 a TIFF e la final e din ce în ce mai multă nevoie de cafea (petrecerea de după seara de gală s-a încheiat undeva după răsăritul soarelui:), am un gând – până vine şi George Clooney la Cluj (acum oricum e ocupat cu gemenii proaspăt sosiţi pe lume), zic să compensăm cu muuuult Nespresso.

Scrie un Comentariu