TIFF 2017

Întâlniri cu vloggeri la TIFF

Anul acesta în cea mai proaspătă secțiune a festivalului, InfiniTIFF, între 6 și 8 iunie îi puteți întâlni pe unii dintre cei mai populari vloggeri români, lucru normal având în vedere că în ultimii ani conținutul original a luat avânt în mediul online.

Tequila și Pandutzu au fost primii vloggeri care au deschis întâlnirile cu fanii. Loop Cinema  de la InfiniTIFF a fost gazda lor, întâlnirea fiind moderată de Florin Grozea. Dacă Bianca (aka Tequila) este prima oară la festival, evenimentul nu-i este necunoscut lui Alin (aka Pandutzu), el fiind pentru a patra oară la TIFF.

Întrebați fiind dacă ar vrea să existe o secțiune la festivalurile mari pentru vlogging cei doi au declarat că filmele sunt destinate cinematografului, iar contentul de vlog își are locul în mediul online. Nu sunt împotriva premierii celor mai bune videouri de pe youtube, atât timp cât competiția nu devine o pierdere a naturaleții specifice. Atenți la clipurile lor, ei privesc retrospectiv și-și critică primele postări, dar își recunosc și evoluția. Dacă pentru Tequila lifestyle-ul este cel care definește cel mai bine munca sa de pe youtube, Pandutzu este de părere că și-ar putea rezuma clipurile prin cuvintele diversitate și aventură.

Zilele ce urmează sunt dedicate altor 3 vloggeri, iar cu ei vă puteți întâlni tot la Loop Cinema. Zaiafet va fi mâine de la ora 15:00 acolo, pentru a vă răspunde la curiozități, iar cu băieții de la Noaptea Târziu și cu Selly vă puteți face poze joi de la ora 17:00.

Dacă dorești să fii ca ei într-o zi și să intrii în branșă, noi îți propunem și un workshop despre “Secretele Industriei”, întâlnire la care Florin Grozea îți va dezvălui tips and tricks despre promovarea online și industria creativă pe partea de video.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Teodora Siboiu