TIFF 2017

În premieră mondială la Zilele Filmului Românesc

În timpul unei transmisiuni în direct, un reporter își pierde colegul. Accidentul îl determină pe Alex Mazilu (Andi Vasluianu) să realizeze un material în memoriam, descoperind cât de puțin îl cunoscuse. Demersul spiritual și moral schimbă încetul cu încetul individualitatea lui Alex. Breaking news poate fi văzut vineri, la ora 19:00, la Cinema Florin Piersic, în premieră mondială.

Înaintea proiecție, va avea loc prezentarea actorilor din programul 10 pentru FILM, a șasea generație. Promovarea talentelor de scenă și facilitarea accesului lor în industria de film este obiectivul principal al proiectului.

Drama de familie Aniversarea, în regia lui Dan Chisu, ilustrează a 94-a aniversare a lui Radu Maligan. Reuniunea este tulburată de discuțiile acide provocate de viziunile diferite ale mai multor generații. Atmosfera se accentuează, din cauza vechii case boierești din centrul Bucureștiului, "casa în care se simt moliile", cum afirmă Dan Chisu. Premiera mondială a filmului va avea loc vineri, la ora 22:00, la Cinema Florin Piersic.    

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Alexandra Sandu