TIFF 2017

6 (+/- 20) întrebări după spoturile TIFF

  1. Flavia, Olimpia și Crina n-au învățat că niciodată, dar niciodată nu stai de-o poveste noaptea, pe Chios, într-o lebădă roz! Păi, fetelor, voi nu știți că treburile astea simple atrag cele mai urâte complicații? Acum ce vă faceți? Și mai grav, rățuștele ce-au zis dimineață?
  2. De acum, situația Flaviei e lămurită, dar ne îndoim că Fălcile alea s-au săturat doar cu ea. Avem de făcut o alegere grea: ori îi mai dăm câțiva TIFFari, ori ne luăm adio de la rațe. Cum să-ți iei adio de la rațe?
  3. Sperăm că Emi(lian Oprea) glumește cu Varza a la Cluj. Păi, cum să nu-ți placă? Normal că a vrut să plece când a auzit cum îi jignești tu proprietățile curative. Acum ți-e bine? Te simți mai ușor cu o mică gaură-n abdomen?
  4. Avem idee cât durează să repunem Vărzăria pe picioare? Statistic vorbind, incidentul lui Emi poate fi ignorat, dat fiind că toți (hai, 98%) cei care vin la TIFF în iunie merg și la Vărzărie, și uite că au supraviețuit.
  5. Emi era implicat în vreun proces important? Întrebăm pentru un prieten, a auzit el că cineva, nu spunem cine, ar fi descoperit niște extratereștri prin Cluj și Emi s-ar fi ocupat de mușamalizarea cazului. 
  6. De Mădălina nu ne îndoim că va fi bine, dar avem câteva îngrijorări vis-a-vis de Piața Unirii. Cum garantăm că King Kong nu distruge centrul și totul va fi OK la deschidere? Sperăm că știe cum stau lucrurile la deschiderea TIFF: nimeni și nimic nu oprește desfășurarea evenimentului. Nici măcar ploaia. 

Dacă n-ați înțeles nimic din întrebările de mai sus înseamnă că n-ați apucat să vedeți deja (din cine știe ce motive) teaserele din campania de imagine TIFF 2017. Dați play și veți avea dovezi clare că miezul cinematografiei (ca și al planetei, în general) e la Cluj:

 

 

Scrie un Comentariu

Despre Autor

TIFF Blog