TIFF 2011

Voi cu cine faceți offline TIFFing?

Că perioada TIFF-ului e plină de filme deja știm. Dar nu ducem lipsă nici de evenimente speciale care de care mai interesante și atractive, axate pe o gamă foarte diversă de subiecte. Anul acesta suntem mai bogați ca niciodată: avem AlternaTIFF, EcoTIFF, Teatru la TIFF, expoziții de tot felul și nu în ultimul rând evenimente pentru oamenii din online.

Prima întâlnire de acest gen va fi una de relaxare. Împreună cu vitrineii, adică oamenii de la Vitrina Advertising, am pus la cale un #TIFFmeet pe terasă. Mai exact pe terasa de la L'Atelier unde ne vom vedea să povestim fără LIKE sau RT, să socializăm pe faţă, să ne destindem și pe final să vedem un film. Toate astea pe 5 iunie, seara, de la ora 20:00, pe terasa amintită. Filmul de final recomandat de noi este „My summer of love”.

Invitat special, să ne uimească, să ne iluzioneze și eventual să ne trimită măcar pe o săptămână pe o plajă tropicală va fi Cristian Gog, bloggerul magic care zice că nu-i blogger, dar sigur e twitteristul mentalist. Nu metalist! 🙂 Ca să știm și noi cine vine și mai ales cine nu vine ca să-l tragem de urechi, ar fi indicat să dați curs invitației noastre pe facebook, chiar aici şi chiar acum! 😛

Dacă la #TIFFmeet ne cunoaștem, râdem și glumim, trebuie să avem și o întâlnire serioasă la care să punem onlineul la cale, să auzim niște păreri și să discutăm pe subiecte mai serioase. Să învățăm împreună și să încercăm să răspundem unor întrebări care ne apasă despre bloggeri și bloguri, facebook, twitter, foursquare și cam orice obiesc/subiect ce ține de online. Așa că împreună cu TVdece vă asteptăm la o nouă ediție a „Din ON în OFF”, pe 7 iunie de la ora 19:00. Desigur, e o ediție specială TIFF şi suntem bucuroşi să luăm parte la înfăptuirea ei.

Gazdă la această întâlnire ne sunt cei de la Opera Plaza. Invitatul special, vorbitor de mare clasă și simpatic peste măsură este unul din bloggerii oficiali TIFF, adică Cristi China-Birta aka Chinezu, care nu va fi singurul creţ din sală! 😀 Restul discursurilor vor fi ținute de către mţngîietorii tastelor din Cluj, aleși prin ridicare de mâini şi apărase de enter pe blogul tvdeceilor. Subiectele abordate:

  • Facebook – comedie sau film de groază?
  • Trebuie să fii un actor în online?
  • Comunităţile online locale: actori principali sau secundari?
  • Ce îţi trebuie ca să iei Oscarul blogosferic? (calităţile unui blogger de succes)
  • De la film cu buget redus la blockbuster (cum se creşte în online

Aşe că, singura întrebare rămâne: voi cu cine faceți offline TIFFing? 😀

 

1 Comentariu

Scrie un Comentariu

Despre Autor

TIFF Blog