TIFF 2016

Culinary Cinema, cel mai gustos eveniment TIFF

Mâine, 31 mai, de la 18.30, la Cercul Militar veți avea ocazia să luați parte pentru prima dată la un nou eveniment special marca TIFF și anume Culinary Cinema. Vă puteți delecta cu documentarul Noma, My Perfect Storm (r. Pierre Deschamps),  care  urmărește povestea din spatele cortinei faimosului restaurant din Copenhaga, Noma, votat ca fiind cel mai bun restaurant din lume de patru ori și câștigător a două stele în ghidul Michelin, după care veți putea participa ila o petrecere gastronomică întreținută de chef D’Artagnan la Colin’s Gastro Pub.

Despre chef D’Artagnan, se poate spune că mare parte din cariera sa de bucătar a stat sub semnul colaborării cu chef Florin Dumitrescu. Acesta și-a făcut ucenicia în bucătăria condusă de juratul Hell’s Kitchen, apoi a lucrat în alte restaurante coordonate de chef Dumitrescu.

Povestea unui chef de geniu, celebrul René Redzepi, și a restaurantului său celebru, Noma, este una de neratat, iar experiența culinară ce succede proiecția documentarului vă garantează o seară memorabilă.

Biletele la eveniment, primul de acest fel din cadrul TIFF, sunt disponibile aici.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Daniela Elena Dragan