TIFF 2016

Cinepiano, un spectacol de vis pentru toate vârstele

Cinematograful „Florin Piersic” va găzdui pe 1 iunie, de la ora 11.00 un eveniment special, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Tony Berchmans revine la TIFF (după ce în 2014 a încântat sute de copii și părinți cu muzica sa originală, compusă pentru filme cu Charlie Chaplin sau Stan și Bran) cu spectacolul Cinepiano, o experiență audio-vizuală unică, în care publicul va fi avea șansa să trăiască farmecul vizionărilor de cinema de la începutul secolului XX, când imaginile mute de pe ecran erau însoțite live de muzică, sunete și zgomote, cântate la pian și alte instrumente.

Fiind atât un exercițiu de improvizație, cât și de sincronizare (perfectă), acompaniamentul muzical al unor filme în timp real, se anunță a fi o experiență aparte și mai ales distractivă. Tony Berchmans are în spate 7 ani de experiență de acompaniament live al filmelor mute, în muzica sa, artistul combinând  partituri clasice și melodii folk cu compozițiile sale proprii, inspirate din ragtime și jazz.

Tony Berchmans despre Cinepiano:

Spectacolul Cinepiano al artistului brazilian se anunță a fi o călătorie muzicală și cinematografică de neratat și un cadou de 1 iunie pentru copii, de care se vor bucura și părinții 🙂

Bilete pentru spectacol puteți găsi aici.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Daniela Elena Dragan