TIFF 2016

Bardi Johannsson (DJ Set) – Muzică și socializare la Casa TIFF

Bardi Johannsson, enigmaticul artist islandez cu care ne-am întâlnit în a treia seară de festival la cine-concertul Haxan, a fost prezent luni, 30 mai, de la ora 22.00 la Casa TIFF, unde a întreținut atmosfera remixând muzica de pe coloanele sonore pe care le-a realizat până acum pentru tot felul de filme. Am avut parte de o experiență fantastică și de o seară eclectică 🙂

DSC_0509

Johannsson rămâne în continuare o apariție intrigantă, vestimentația neagră și look-ul său general, fiind elemente ce îl individualizează, ca parte integrantă a personalității sale. Este cu siguranță un artist a cărui muncă merită să fie urmărită pe viitor.

DSC_0475

Cu muzica islandezului pe fundal, Casa TIFF a devenit odată cu lăsarea nopții, the place to be. Aglomerație, socializare, bună-dispoziție, mixu de cineaști, muzicieni, amatori de artă și cultură. Am stat de vorbă cu tot felul de persoane, regizori sud-americani și muzicieni europeni, toată lumea fiind deschisă și dornică de conversație, poate și pentru că ne simțeam cu toții bine.... Distracția a continuat și după ce Johannsson și-a încheiat numărul.

DSC_0498

Casa TIFF a fost ACASĂ pentru toți cinefilii, pentru toți invitații care respiră TIFF.

DSC_0514

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Daniela Elena Dragan