POVESTI DIN CASA TIFF 2014

Vine zăpada la TIFF!!!

Scris de TIFF Blog

Dacă am reuşit noi anul acesta să păcălim ploaia, învingem şi căldura de seară cu ce altceva decât cu zăpadă. E drept e SF şi-i din viitorul unui Tren al  Zăpezii pe care noi nu-l vom avea prea curând la nivel de condiţii în ceea ce ne priveşte CFR-ul propriu... Dar să lăsăm gluma şi să vă spun care-i trick-ul!

E vorba de unul dintre cele mai vânate filme de festival, un science-fiction foarte bine conceput şi-n care joacă, surpriză, Vlad Ivanov! Filmul va fi proiectat sâmbătă, 7 iunie, de la ora 21:45, în Piața Unirii Open Air.

Despre ce-i vorba, că doar n-o fi despre Finding Nemo reloaded cu Câinii zăpezii sau alte compilaţii de producţii... iată aici sinopsis-ul:

În viitorul apropiat, un experiment destinat să micşoreze efectele încălzirii globale aruncă Terra într-o nouă epocă de gheaţă şi ucide aproape toate fiinţele vii. Singurii supravieţuitori umani sunt călătorii din Snowpiercer, un tren gigantic pus în mişcare de un motor revoluţionar. La bord este proclamat un strict sistem de clase sociale, cu elita spre capătul din faţă al trenului, iar cei săraci în capătul opus. În anul 2031, cei defavorizaţi se pregătesc de revoluţie... Mai multe în trailerul oficial al filmului.

Aşa că, ce mai încoace şi-ncolo, haideţi diseară de la 21.45 în Piaţa Unirii Open Air pentru o plimbare futuristică cu Expresul Zăpezii!

Christine-Marie Turcu, voluntar Blog-TIFF

Scrie un Comentariu

Despre Autor

TIFF Blog