POVESTI DIN CASA TIFF 2014 TIFF PE BLOGURI

Un nou moTIFF de #livrarespeciala

Serviciul de curierat rapid TNT Romania a fost, pentru al 12-lea an consecutiv, partenerul Festivalului International de Film Transilvania si al evenimentelor care ii urmează, printre care TIFF Sibiu, Luna Plina – Festivalul de Film Horror si Fantastic si Alba Film Fest.
Ca in fiecare an, TNT a asigurat serviciile de curierat pentru cel mai mare eveniment de gen din Romania – TIFF-ul clujean - locul unde sunt difuzate in premiera nationala cele mai importante productii autohtone si unele dintre cele mai interesante realizari cinematografice internationale ale momentului.

TNT Romania este parte integranta a festivalului, de la primele editii ale sale, iar colaborarea de zi cu zi cu echipa TIFF, pentru gasirea celor mai creative solutii logistice este extrem de antrenanta. Nu lipsesc provocarile, emotiile provocate de un transport ultra-rapid al unui film-vedeta si bineinteles, momentul de bucurie, atunci cand inca o editie a festivalului se dovedeste a fi un mare succes.

Printre oamenii din prima linie, in organizarea TIFF, se numara Mihaela si Mitrix, carora le-am solicitat cateva scurte declaratii despre colaborarea de pana acum cu partenerii de la TNT:

Mihaela Petre

De cand ati inceput activitatea la TIFF si colaborarea logistica cu TNT?
Activitatea la TIFF am inceput-o din 2008, iar colaborarea pe logistica cu TNT din 2009.

Care au fost momentele cele mai interesante / emotionante de #livrarespeciala?
In cadrul proiectului nostru mare, TIFF, avand in vedere ca distanta fata de locul evenimentului este de cel putin 400 km, TNT-ul ne ajuta mereu sa nu simtim lucrul asta. Cum apar lucruri de ultim minut si o expediere trebuie sa ajunga “ieri” in locatie, salvatorii nostri portocalii sunt la datorie.

Preluarea filmului de la un alt festival si livrarea sa a doua zi la noi  - acesta este momentul pe care il traim an de an cu aceeasi emotie, avand in vedere ca TIFF-ul se intampla fix dupa terminarea Festivalului de Film de la Cannes si avem filme pe care le luam direct din salile de proiectie de acolo.

Cum ati caracteriza in 2-3 cuvinte colaborarea cu TNT?
Am apreciat profesionalismul, promptitudinea, implicarea si flexibilitatea oferite de echipa TNT in toate serviciile cerute pentru realizarea proiectelor noastre.
Si tin sa-i multumesc in mod special Iuliei Sanie, colega de la TNT, care raspunde imediat solicitarilor noastre, chiar daca suntem intr-o cursa contra-cronometru. Multumesc TNT!

Mitrix

De cand ati inceput activitatea la TIFF si colaborarea logistica cu TNT?
Inceputuri? Demult, in 2004.

Care au fost momentele cele mai interesante / emotionante de #livrarespeciala?
Transporturile de filme cu maxima adrenalina au fost cele de 35 mm,  mai ales cele din tarile exotice: cu preluare din Republica Dominicana, Puerto Rico etc si toate au ajuns exact la timp, chiar daca uneori a fost vorba doar de o ora inaintea proiectiei de la TIFF. A fost situatie acum vreo 6 ani cand filmul de deschidere al Festivalului a putut fi preluat de la un alt festival, cu doar 3-4 ore inainte. Facand tot felul de rerutari pana la Cluj, filmul a fost preluat, adus direct pe Aeroportul din Cluj si livrat direct in cabina de proiectie.

Cum ati caracteriza in 2-3 cuvinte colaborarea cu TNT?
TNT  - Sure we can/ Da, puteti!

georgescu weekend la castel  29_P4A8279

***

TNT Express este unul dintre marii integratori in domeniul serviciilor de curierat express si logistică la nivel global. Compania livrează zilnic aproape 1 milion colete, documente și marfă în peste 200 de țări de pe glob. TNT Express oferă clienților săi rețele integrate, aeriene și rutiere, în Europa, China, America de Sud, Asia și Oceania, Orientul Mijlociu. Compania este prezentă pe piața din România încă din 1991, oferind pieței locale cea mai complexă gamă de servicii integrate, de la soluțiile express internaționale, aeriene și rutiere, până la variante de transport național. Rețeaua locală acoperă întregul teritoriu al țării, asigurând preluări și livrări rapide și sigure, la standardele calitative premium ale unui lider internațional în domeniu. De altfel, întregul pachet de soluții, de la conexiunile operaționale și instrumentele electronice de expediere, până la curierii dedicați și cel mai complex centru de asistență și suport logistic, sunt la dispoziția clienților TNT Express Romania pentru expedierile de documente, colete și marfă către partenerii locali.

 

 

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Maco