GALERIE FOTO POVESTI DIN CASA TIFF 2015

TIFF Campus ziua 3: Fantome, Afo și CTC

Scris de Andrei Coste

Aseară mi-am făcut curaj, mi-am luat papucii de băiat și m-am tirat să văd Fantome, Afo și CTC la ultima zi de TIFF Campus și a fost sublim.

Tiff Campus_31.05.2015_Nicu Cherciu_228-NIK_6309_web

Cu puțină întârziere și oleacă de teamă de potop (pentru că undeva pe la 7 seara început să se rupă un nor peste zona centrală a Clujului) fantomele de la Fantome s-au suit pe scenă și-au rupt. Îmi place toată ideea din spatele trupei și tot filmul foarte trippy și foarte întunecat pe care și l-au dat. Faptul că publicul a fost aproape dublu față de ziua de vineri a ajutat extrem de mult la păstrarea atmosferei de vis la capăt de Piezișă.

După aproximativ 45 de minute de Fantome, pe scenă și-a făcut prezența Afo cu al său Cred Că Sunt Extraterestru live band. Mi-a plăcut extrem de tare toată direcția în care merge Afo din punct de vedere muzical, energia cu o trupă în spate e complet diferită, totul e mult mai puternic și mai greu. Mi-a adus aminte foarte mult de nume precum Body Count și, per total, mi s-a părut că a fost de-o hardcoreală sublimă.

FOTO NICU CHERCIU

FOTO NICU CHERCIU

Publicul a fost mult mai numeros decât vineri seara (cred că au fost vreo 500-600 de oameni în momentul în care eu am plecat de acolo), dar și-a păstrat calitatea. Nu prea am văzut intruși, cocalari și alte fenomene predestinate să-ți strice seara și asta m-a bucurat destul de tare. Din păcate, n-am mai apucat să-i prind pe băieții de la CTC deoarece a trebuit să fug spre Casa TIFF să-i prind pe Moebius și Satellites dar din ce mi-a fost transmis, am auzit că a fost rupere. Per total, toată ideea de TIFF Campus mi s-a părut excelentă. Am avut parte de un public extrem de mișto, de muzică excelentă și filme bune de tot. Sper să se facă și anul viitor.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Andrei Coste