POVESTI DIN CASA TIFF 2012

Noa, spre Cluj deja te-ndrepți?! / Mult nu mai ai să aștepți!

La prima ședință cu echipa de voluntari blogați în TIFF 2012, zice Bogdan că pfoai ce nu-i plac zilele astea dinainte de începerea festivalului, că stai așa și nu știi pe ce să mai pui mâna, zăbovești ca-n musca-n miere numa să-nceapă odată! Apăi azi să știți că gicăcontresc la starea asta, că zilele dinainte îs ca și când începe să dea apa-n clocot, bulbuceii ăia încep să iasă în eter – nu numai că dintre ăi de se foiesc pe bulevarde la Zilele Clujului tot mai multe capete se ridică spre nenicii însalopetați care urcă meshuri și bannere cu logo TIFF deasupra a diverse intrări (de cinematograf, club, muzeu, restaurant, gang, clădire istorică, etc), dar începe și zumzăiala online, și ce e extrem de mișto e că oamenii reacționează și se-ntreabă și-și dau întâlniri și comentează ș-apăi chiar simți că și ei abia așteaptă să ÎNCEAPĂ!

Unii vor filme și valoare clasică, și știu exact de ce, alții zvâcnesc așteptând evenimente muzicale pour les connaiseurs, alții se bucură de diversitate și promit 10 zile de iubire de TIFF! Casă de piatră zicem și noi! Cei foarte stylish și care știu multe multe descriu de-a fir-a păr cât de diversă va fi Ziua Diversității, alții exultă că știu că-n TIFF o să aibă o ocazie mult-așteptată, în vreme ce unii trasează frumos, cu poze, cîte un fir roșu de urmat, ceea ce e tare bine că mneferi la câte se întâmplă în TIFF te poți și pierde, neicușorule! Cine a fost acolo știe despre ce e vorba, și știe să facă o mică hartă a surselor cu care să fii conectat la aparatul de respiraTIFF, iar cine e entuziast își începe luna de miere cu mersul la TIFF și are o listă lungăăăăă de filme, mulțumim, la fel vă dorim!

Și din seria azi în Cluj mâine-n toată țara, iaca fierbere și-n nord, la Sighet unde se agață harta-n cui ș-ascultă lumea muzică bună, da și-n sud, unde se explică logistica să priceapă și pelicanii!

Așa că, în familia noastră uriașă de pasionați -căci vorba ceea, blood is TIFFer than water! - mâine seară cinăm în Familie! Yeah!

Laura Bucur, Voluntar Blog TIFF

2 Comentarii

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Voluntari