POVESTI DIN CASA TIFF 2013

Jazz-ul la el acasă. ELENA MÎNDRU la Casa TIFF

Pe Elena Mîndru, dacă nu o ştiţi,  faceţi în aşa fel încât să o cunoaşteţi, că e musai! Veniţi sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22.00 pe terasa de la Casa TIFF, la concert Elena Mîndru Quintet la o porție de jazz. În exces!

Clujeanca noastră a câştigat în vara anului 2012, în Elveţia, Premiul al II-lea şi Premiul Publicului la Festivalul de Jazz de la Montreux (Montreux Jazz Voice Competition), în faţa unui juriu prezidat de marele Quincy Jones. Asta da mândrie, nu? Că doar e din neamul Mîndru și frumos al plaiurilor ăstora dătătoare de inspirație și talent!

Să nu vă mai zic că Elena studiază acum în cadrul programului Nordic Master of Jazz (NOMAZZ) la Sibelius Academy, un soi de călătorie prin jazz-ul scandinav, asta după ce a participat şi la workshop-uri de jazz vocal, dirijate de către experta Mary King, în cadrul Academiei Regale de Muzică din Londra.

Cum să nu ne strecurăm şi noi în toată experienţa asta muzicală? Dar nu în orice fel, ci după o doză sănătoasă de filme. Că doar abia a început TIFF-ul, iar după minte, și fizicul trebuie scuturat de la primele acorduri.

Vă las câteva minute din ceea ce înseamnă Elena Mîndru Quintet, să intrați în atmosferăDirect de pe scena care i-a adus, în definitiv, notorietatea. Ne vedem la concert!

Elena Mîndru Quintet
Elena Mîndru, voce
Lucian Nagy, saxofoane
Albert Tajti, pian
Michael Acker, contrabas
Tavi Scurtu, tobeClaudia Sîrbulescu
, VOLUNTAR BLOG TIFF

2 Comentarii

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Voluntari