POVESTI DIN CASA TIFF 2012

Cine TIFF o căutat / Hop un premiu a câştigat. TIFF-ul vesel

Scris de TIFF Blog

Cine are telefon mobil deştept şi foloseşte aplicaţia Layar prin Cluj, tare se va bucura când va găsi câte un logo TIFF pe străzile oraşului. În spatele lor sunt trailerele celor mai aşteptate filme din festival, iar o colecţie de câte cinci logouri îl pune pe cel ce le găseşte în posesia comorilor. Eh, comorile sunt pentru cinefilii adevăraţi, pentru cei care mor după film şi nu se dau în spate de la provocările pe care le punem în cale. Ca să ne înţelegem, în cufărul primit pentru cinci logouri colecţionate se află bilete la filmele din festival, tricouri, căni şi cine ştie ce alte bunătăţi de-ale TIFF-ului.

Care va să zică, anul acesta şi o plimbare prin Cluj, în drum spre cinema, aduce pe ecranele telefoanelor TIFF-ul şi apoi trofeele vânătorii de logouri. Colecţiile de trailere nu-s numai chei ale comorii ci şi recomandări de filme bune, căci aşa ne stă în fire, să ne răsfăţăm publicul cu surprize şi să ne mândrim cu cei mai adevăraţi cinefili de pe piaţă. Şi la cât e de simplu şi distractiv de folosit aplicaţia asta, tare ne temem că noi, cei din spatele laptopurilor, vom face un ocol până la birou, poate-om mai găsi câte un logo de colecţie. Premiile sunt tare atractive şi zău vă spunem că o garderobă TIFF şi un stoc sănătos de bilete la filme ne fac cu ochiul.

Până vom găsi noi timp de plimbări şi vânătoare de comori, vă încurajăm să puneţi mâna pe telefoane, să vă înarmaţi cu mers pe jos şi să răscoliţi Clujul până veţi găsi măcar cinci logouri TIFF. Apoi să vă îndreptaţi către aplicaţia TIFF-ul VESEL şi să ne luaţi premiile. Şi, între două plimbări, trageţi un ochi pe regulament.

Aşadar, luaţi TIFF-ul VESEL pe mobil şi căutaţi comorile!

Scrie un Comentariu

Despre Autor

TIFF Blog