POVESTI DIN CASA TIFF 2013

All Hallow #4 Launch || Newcomers Party la Club MIDI: Cea mai fashion petrecere de la TIFF!

Luminiţa Gheorghiu, Monica Bîrlădeanu, Andi Moisescu, Tudor Chirilă, Dorian Boguţă, Mihai Chirirlov sunt doar câteva din prezenţele de excepţie pe care le-am remarcat ieri seară la cea mai mare petrecere de la TIFF: All Hollow #4 Launch || Newcomers Party la Club MIDI, restul cred că s-au amestecat în mulţime, la fel cum au făcut şi cei de la 10 pentru film - ei sunt nou-veniţii răsfățați la TIFF! Lumea a continuat să vină toată noaptea. La MIDI s-a luat pulsul TIFF-ului, un TIFF exuberant, proaspăt şi cu o doză de bun gust departe de a fi epuizabilă.
Un spectacol al ţinutelor şi al gesticii, unde nu te plictisești nicio clipă!

Lansarea edţiei de vară a publicaţiei All Hallow a adus cu sine un număr special: Luminiţa Gheorghiu, cea care este imaginea TIFF 2013, apare pe copertă, într-un concept inedit.
Ca de fiecare dată, proiectele All Hollow încearcă să scoată vedetele din zona lor de confort. Materialul realizat de fotograful Barna Nemethi, stilistul Ovidiu Buta si make-up artistul Alexandru Abagiu dezvăluie deopotriva uşurinţa de a intra în roluri atipice, munca si dedicaţia ce se ascund în spatele unui mare om si actor, lucruri care fac din Luminiţa Gheorghiu o forţă inepuizabilă.

 

Cu toţii am urmărit proiecţia în premieră a unui scurt metraj, ce le are ca protagoniste pe Luminiţa Gheorghiu si Monica Bîrlădeanu, realizat de The Warden Collective (trio-ul Griffon & Swans, deFilm si Digital Cube). Îmi aduc aminte de spusele Luminiţei Gheorghiu cu privire la tot ce a însemnat proiectul All Hallow, când a fost invitata TIFF Lounge-ului de acum o săptămână: Deşi cunoşteam revista, am fost surprinsă, dar mă bucur că m-am dus în proiectul ăsta. E un lucru greu. Trebuie să mă gândesc dacă e mai greu ca un rol sau la fel de greu. [...] Dacă treci ca actor prin experienţa asta, nu e rău, e un exerciţiu să spui ceva fără vorbe! Nu ştiu a cui a fost ideea, dar sunt bucuroasă, fiindcă e o experienţă foarte bună ca actor, un mare exerciţiu!

Lights Out, Robin and the Backstabbers şi, spre dimineaţă,  Gojira's project, Policlinic au fost coloana sonoră a celei mai zgomotoase și fashion petreceri de la TIFF: un film cu derulare înainte şi înapoi. Până dimineaţăăăă! Aşteptăm pozele!

Claudia Sîrbulescu, VOLUNTAR BLOG TIFF

1 Comentariu

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Voluntari