LIVE TIFF 2014

Maria T: Bălănescu Quartet și Klaus Obermaier @ Casa de Cultură a Studenților

balanescu-alex-portrait-e1321285703233Show-ul Maria T. de la Casa de Cultură a Studenților ne-aduce în prim plan muzica celebrei Maria Tănase într-o reinterpretare excelentă făcută de Bălănescu Quartet acompaniați la vizuale de Klaus Obermayer. Alexander Bălănescu e unul din cei mai importanți violoniști și compozitori pe care minunata noastră țărișoară ni i-a oferit. Bălănescu Quartet e trupa lui care a ajuns cunoscută pentru niște coveruri, în varianta cvartet de coarde, făcute unor piese de la Kraftwerk. Abia aștept să-i văd.

Nu vreau să zic că e evenimentul pe care-l aștept cel mai mult la TIFF anul ăsta, pentru că toate sunt incredibil de tari, dar, e evenimentul pe care-l aștept cel mai mult la TIFF anul ăsta. Există și un album, lansat în 2005, care are numele de Maria T. și în cazul în care sunteți nerăbdători să-l ascultați, va invit cu drag să-l căutați pe Spotify, Deezer, Zonga, YouTube sau ce alte servicii legale mai există pentru a asculta muzică (numai torentaț, bă!).

Acestea fiind spuse, stimabili cinefili și cinefile, ne vedem luni, 2 iunie, de la ora 20.30 la Casa de Cultură a Studenților pentru un magnific eveniment muzicalo-vizual. Prețul unui bilet este de 30 de lei și poate fi cumpărat de aici sau de la casieriile TIFF de peste tot.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Andrei Coste