LIVE TIFF 2014

Crucișătorul Potiomkin și Russkaja @ Casa de Cultură a Studenților

Scris de Andrei Coste

10259937_10152825050823747_1394733072873581676_n

Stimabili cinefili și ascultători de muzici bune, marți, 3 iunie, de la ora 21.00 ne vedem la Casa de Cultură pentru a revedea filmul lui Eisenstein care a făcut istorie (Crucișătorul Potiomkin) și pentru a asculta o trupă venită tocmai de la frații noștri din Austria. Russkaja combină muzica polka cu ska și thrash metal. Combinația sună dubios, știu, dar believe me, dragă ascultătorule, că sună de rupe. Oamenii ăștia sunt semnați la Napalm Records (casă de discuri la care-s și Tiamat, printre alții) și, sincer, îmi aduc aminte de Leningrad. Doar că-s mai metaliști decât m-aș fi așteptat. Ah, da, și au avut recent o colaborare cu Conchita Wurst pe care nu o voi posta aici pentru că sunt două coveruri mai jos care sună mai interesant.

Dacă cumva nu reușiți să ajungeți la Casa de Cultură, atunci, stimabile ascultător, TIFF-ul vine în ajutorul tău și-ți oferă șansa să-i asculți pe acești magnifici austrieci la Casa TIFF. Dacă i-ai văzut marți și ți-au plăcut prea tare și vrei mai mult, atunci miercuri, de la ora 21.00, ai șansa să-i revezi într-un concert fără crucișători, dar cu multă muzică bună.

Bieletele le găsiți aici (pentru Crucișătorul Potemkin) și aici (decât pentru Russkaja la Casa TIFF, dacă mă-nțelegi ce vreau să zic). Doamne-ajută.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Andrei Coste