HUMANS & CINEMA TIFF 2014

Humans & Cinema: DRAGOȘ SERBAN

Scris de TIFF Blog

Dragos Serban

„Primul film care mi-a rămas cu adevărat în minte a fost A Walk to Remember, pe care l-am văzut de vreo șapte ori. Aveam 15 sau 16 ani. A fost interesant pentru că trăiam într-un fel povestioara respectivă. Eram într-o relație cu o tipă care semăna foarte mult cu personajul feminin din film. Era o fetiță care suferea de o boală, în stadiu terminal. Și a fost o poveste de iubire destul de intensă, de vreun an și ceva. Ea și-a revenit, nu a urmat traseul din film, însă a fost foarte similar. Și mi-a rămas puternic întipărit în suflet. Simțeam, trăiam filmul ca și cum aș fi fost acolo.”

***

Cătălin Georgescu și Lavinia Gliga (Decât o Revistă) încearcă la TIFF să afle povești și să le dea mai departe, ambalate-n poze legate cu un șnur lat, cu nume de film.
Inspirați de HUMANS of NEW YORK, caută să afle ce îi inspiră, la rândul lor, pe oamenii cu care stau de vorbă, ce-i motivează când se duc unde se duc, fie cu mintea sau cu fapta,  și ce film le vine mai „adevărat” decât cea mai bine croită ținută.

Le găsești poveștile aici, în secțiunea HUMANS & CINEMA.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

TIFF Blog