HUMANS & CINEMA TIFF 2014

Humans & Cinema: CĂTĂLIN ȘI LAVINIA

CATALIN GEORGESCUAre niște tricouri funky și niște muzici în iPod care te fac să vezi și să vrei să pozezi numai norișori cu animale când le-auzi, chiar și de la distanță. Dar el pozează oameni, în general, în diferite stări și cadre.
Ce-l face special?
Are un simț al esențialului mai puternic decât orice detector de parfumuri din cărți sau de pe-aiurea. E ultra conectat la lume și univers prin tot felul de vibrații pe care noi, păreriștii, le simțim ca pe-o aură așa, aparte, colorată cald, când îi vedem fotografiile ori pur și simplu când ne salută.
Se numește Cătălin Georgescu și e fotograf. Unul bun de tot. Acum în echipa TIFF.

***

LAVINIA GLIGA

Nu-i e frică să facă autostopul. Dimpotrivă, pentru că-i plac atât de mult oamenii sau mai bine zis să-i însoțească și să-i descopere, își face stocuri de cireșe (eco) cu care anunță pe Facebook că e dispusă să-și plătească drumul.
Lumea o știe drept „fata de la Decât o Revistă”, grad de celebritate izvorâtor de invidie prin unele cluburi  de mii de ori mai puternic și importamt decât orice chenar languros premiat de privirile aruncate pe la paginile 3 sau 5, după caz...
În timpul liber, croșetează scene din bucătărie, spre disperarea sau inspirarea cititorilor care nu știu cum să infiltreze whisky în tarte...
Se semnează Lavinia Gliga și după punct nu așteaptă aplauze și nici nu dă refresh.

Împreună, Cătălin Georgescu și Lavinia Gliga, încearcă la TIFF să afle povești și să le dea mai departe, ambalate-n poze legate cu un șnur lat, cu nume de film.
Inspirați de HUMANS of NEW YORK, caută să afle ce îi inspiră, la rându-le, pe oamenii cu care stau de vorbă, ce-i motivează când se duc unde se duc, fie cu mintea sau cu fapta,  și ce film le vine mai „adevărat” decât cea mai bine croită ținută.

Le găsești poveștile aici, în secțiunea HUMANS & CINEMA.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Maco