CONCURSURI TIFF 2013

CONCURSUL ZILEI: Laudă-ți programul! ÎNCHEIAT

Punem la bătaie două pachete de câte 4 bilete individuale la orice film din festival! Operațiunea de azi se va repeta în fiecare zi până pe data de 6 iunie inclusiv. Fiți pe fază!

Așadar, AZI, 2 iunie, până la ora 18.00, așteptăm comentariile voastre la acest post cu lista voastră de filme DE VĂZUT. Bănuim că ați consultat deja APERITIFF EDITIE SPECIALĂ (care include programul filmelor) și broșurile din ZILE ȘI NOPȚI, după care v-ați încercuit toate titlurile care v-au făcut cu ochiul. Nu trebuie decât să le enumerați aici, să vă motivați alegerea, și noi premiem cele mai convingătoare 2 comentarii cu câte un pachet de 4 bilete! Premierea va avea loc mâine dimineață.
ATENȚIE: Folosiți adrese de email valide când vă înregistrați comentariile, altfel nu vă putem trimite fericita notificare!

 

 

10 Comentarii

  • Corabia lui tezeu pt o povestile care se deschid frumos si se inchid si mai si. Nord Vest pt maxima onestitate. Si Shugar Man pt o realizarea impecabila si pt fun

  • Laurence Anyways pt. ca filmul arata bine si e in regia lui Xavier Dolan. Nord-Vest pt. ca e in competie si In dormitor l-am vazut deja.Ora de vara pt. ca e din 2008 si inca nu l-am vazut.

  • Bineinteles: GLORIA, ȘI TU, tot ce e KITANO si BALABANOV, PRINCE AVALANCHE azi. Maine merg la Marussia si la Ce s-a intamplat in mai si gata restul de bursa... Tare m-ar intere un supliment!

  • Vreau sa vad Scoicile indragostite, Carlos, Domestic, Cina Monstrilor, Outrage. Probabil sunt singurul om de pe planeta care n-a vazut pozitia copilului si ma tenteaza.

  • Am bifat Deflorarea si Bagdad Fantaisie desigur, planuiesc trilogia Paradis, precum si domnisoara Christina, Tradarea, Laurence Anyways, Ora de vara. Si cate as mai vedea...

  • Imi doresc mult sa vad Gloria, cred ca este unul cele mai interesante filme din programul tiff-ului de anul acesta 😀

  • As dori foarte mult sa vizionez Penance,datorita povestii din film care m-a impresionat mult. De asemenea, Domestic mi se pare un film care nu trebuie ratat si am inclus pe lista si filmul Call Girl, pentru ca ma fascineaza filmele de acest gen.

  • Doar cu titlu de lauda: "Umple vidul" si "Pantecele tau" - pentru ca te transpun in culturi putin cunoscute, prin povesti de dragoste tandre si cinematografie superba. Mi-am cumparat deja suficiente bilete, asa ca as lasa altora premiul!

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Maco