CONCURSURI TIFF 2013

CONCURSUL ZILEI: Cum ți-a mai fost TIFFul? ÎNCHEIAT

Punem la bătaie două pachete de câte 4 bilete individuale la orice film din festival! Operațiunea de azi se va repeta în fiecare zi până pe data de 6 iunie inclusiv. Fiți pe fază!

Așadar, AZI, 3 iunie, până la ora 20:00, așteptăm comentariile voastre la acest post cu povești personale despre TIFF.  Vrem să știm dacă ați asistat la proiecțiile edițiilor anterioare, câte ați văzut, ce v-a rămas în minte?  Premiem 2 dintre comentarii cu câte un pachet de 4 bilete! Premierea va avea loc mâine dimineață.

UPDATE: CONCURS ÎNCHEIAT. WINNERS: LARISA IOANA ȘI RADU.

7 Comentarii

 • Pentru mine Tiff-ul e o sarbatoare, pe care o astept cu nerabdare in fiecare an. Clujul se transforma intr-un oras fascinant, in care misuna actori, regizori, jurnalisti, voluntari, tineri, copii si batrani, infometati de filme bune. Suntem foarte norocosi sa avem un asemenea festival la noi in oras.

  Am vazut mai toate proiectiile in aer liber de la Castelul Banffy, din anii trecuti, plus filmele de la deschideri si din concurs.
  Din pacate, anul acesta inca nu am ajuns la Tiff. Urmeaza.

  Proiectia lui Georges Méliès, Le voyage dans la lune, la Cestelul din Bontida, de anul trecut, este unul din evenimentele mele TIFF preferate. Sa vezi un asemenea film SF vechi de mai mult de 100 de ani, color si restaurat perfect, este ceva uimitor!
  Tot la Castel, am vizionat filmul Dracula din 1931, iar combinatia fimului cu locatia proiectiei a fost ideala! Cine are ocazia sa vada filmul original Dracula, la un castel vechi din Transilvania, bantuit live de lilieci reali, pe luna plina? :)) Perrrrfect!

  Abia astept sa vad filme bune saptamana asta!

 • Eu astept sa mai prind o demonstratie de autobahn sau ceva asemanator, pentru ca mi s-a parut ideea foarte faina si tot la partea de asteptat, si filmul full Kiddo. Am vazut anul trecut prima versiunea si mi s-a parut una din cele mai tari idei folosite in cinematografele de la noi

 • Am fost la Mansatur Open-Air in trecut. Palaria jos pentru ideea: cultura trebuie sa fie accesibila pentru toata lumea.

 • Am fost la Laurence Anyways si mi-a placut foarte mult. Cred ca este unul dintre cele mai emotionante filme pe care le-am vazut anul acesta :).

 • Concertul Laibach a fost cel mai cool ever. Filmele, nu mai zic. Am vazut vreo 20 anul trecut, am facut gasca. Awesome.

 • CASTIGATORII SUNT LARISA IOANA & RADU. Check your email. Incepand de la ora 13.00 pana la ora 20.00 sunteti asteptati la CASA TIFF la info point sa va ridicati pachetelele.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Maco