CONCURSURI TIFF 2013

CONCURS: TIFF SHOP ÎNCHEIAT

Împreună cu colegii noștri de la TIFF SHOP oferim câteva lucrușoare branduite TIFF celor care au de făcut cadouri în acest weekend.
Punem la bătaie: un tricou, o pălărie, o agendă, o sacoșă, un yo-yo, o cană și un pix. Tot ce trebuie să ne spui e cui ai vrea să-i oferi un cadou, ce anume ai alege din cele de mai sus și de ce.
Cele mai simpatice comentarii vor fi premiate mâine la prânz.

UPDATE: CÂȘTIGĂTORII SUNT:

1.SURUGIU GEORGIANA - PĂLARIE
2.DIANA - CANĂ
3.DROBOTĂ LIVIA - SACOȘĂ
4.OANA - AGENDĂ
5.MIRELA M - TRICOU
6. ROXANA MARITA - PIX

31 Comentarii

 • Verisoarei mele Cristina...pentru ca a fost ziua ei si m-am prins in munca in asa hal incat nu am apucat sa-i constuiesc ceva special anul acesta. I-ar prinde bine un tricou branduit de TIFF mai ales ca-i o blonda focoasa si mai workaholica decat mine.

 • As oferi palaria unui amic de al meu artist ca sa ii ofere inspiratie in momentele dificile. Tricoul l-as darui cu drag cuiva care nu e din cluj pentru a-i aminti ce frumos de in luna iunie in preajma TIFF-ului. Agenda, cana si pixul le-ar oferi unei prietene din orasul natal ca sa stie ca nu am uitat-o chiar daca sunt departe. Un yo-yo e cadoul ideal pentru un nepotel care adora filmele bune si care vrea sa afle mai multe despre ele si prin intermediul TIFF-ului. Sacosa i-as darui-o mamei ca sa se bucure de cumparaturi inspirate alaturi de un "feeling" de TIFF. Pana la urma nu darul conteaza ci sentimentul asociat cu el.

 • As dori sa ii ofer cadou o agenda mamei mele pentru a-si nota in ea zilele cand me voi intoarce in Cluj in septembrie

 • O agendă, unui prieten de-al meu din Olanda, care a (re)venit în Cluj pentru TIFF. Astfel, va putea să își organizeze mai bine excursiile (care sunt mai mult decât dese).
  🙂

 • As alege o cana. de ce? motivul este cat se poate de simplu. alex, persoana la care m-am gandit sa ii ofer acest mic cadou o sa isi aminteasca in fiecare dimineata de mine si de perioada faina pe care am petrecut-o impreuna pe parcursul TIFF 2013..in timp ce isi savureaza cafeaua(si nu numai).things end but memories last forever:)

 • Cana i-aş oferi-o colegei mele de apartament cu care tocmai m-am mutat, deoarece nu avem căni! Tricoul mi-l fac singură cadou, pentru că a fost ziua mea de naştere şi nu am primit nimic din partea prietenilor mei adorabili.

 • Un yo-yo lui Jiri Menzel.
  La cum s-a comportat la
  vernisajul cu afişele
  şi la proiecţia cu "Sătucul...",
  fix un yo-yo (o jucărie) îi mai lipseşte.
  Pe bune!

  • Să nu fiu inţeles gresit.....
   E minunat să vezi un om
   de vârsta lui cu atâta
   poftă de joacă.
   De aceea dati-i omului un yo-yo
   că eu aş vrea o pălărie
   şi o agendă sau poate un tricou...

 • O cana,prietenei mele care este foarte racita si nu poate iesii la filmele din aer liber,din P-ta Unirii.

 • Nepotica mea Anca Floroiu din Iasi a fost la TIFF si a inghetat o noapte in tren -daca avea un tricou in plus calatoria putea fi mai placuta.

 • as alege palaria pentru prietena mea. de ce? sa n-o bata soarele-n cap 🙂 si poate si un yoyo pentru cand leneveste la soare cu palaria pe cap

 • agenda prietenului meu sa isi noteze zilele cat sta plecat pe munte si cum trece vara fara sa vedem macar un film impreuna....

 • Cadoul ar fii, o cană TIFF. Pentru cine?Pentru El. Pentru prietenul meu. Pentru că și el iubește cafeaua de dimineață, care ne trezește repede, pentru că noaptea tărziu ne-am pus în pat, că eram la cinema, hmm, da, eram la TIFF. Pentru că plec din țară, pentru 5 luni, și ar fii bine, să mai las ceva din mine, acasă, să fie cu el. Șiii...pentru că din fiecare an trebuie să păstrezi o amintire de la TIFF.
  FIN

 • Eu as vrea sa dau cadoul celui mai bun prieten al meu, MIE. O agenda ca sa pot sa scriu fan fiction despre mine si toate actritele mele preferate.
  Poate si un actor, doi.

 • Agenda Tiff,pentru ca o pot asorta cu sacosa Tiff de care sunt indragostita si pentru ca nu mai am pe ce sa iau notitele zilnice .............cred ca merit un cadou :D:D:D .

 • Pălăria i-as darui-o prietenei mele cele mai bune - Maria, careia ii plac pălăriile foarte tare si asa va fi o Mărie cu o Tiff pălărie 🙂

 • As impacheta palaria intr-o cutie rosie cu funda si i-as oferi-o colegei de camera. Dupa prima proba i-as spune ca forma fetei sale nu se potriveste atat de bine pe cat credeam cu modelul palariei, dar cutia cu siguranta ca va arata extraordinar pe masa din sufrageria bunicii. Apoi m-as plimba prin camera cu palaria pe cap, ca sa aiba timp sa-si dea seama cat de bine imi sta mie si sa mi-o ofere de bunavoie.

 • CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT:
  CÂȘTIGĂTORII SUNT RUGAȚI SĂ VINĂ LA TIFF SHOP CASA TIFF
  1.SURUGIU GEORGIANA - PĂLARIE
  2.DIANA - CANĂ
  3.DROBOTĂ LIVIA - SACOȘĂ
  4.OANA - AGENDĂ
  5.MIRELA M - TRICOU
  6. ROXAMA MARITA - PIX

 • Atunci cum am putea sa ne ridicam cadourile? 🙂 Nu puteti sa le lasati la Casa TIFF si noi sa le luam de acolo?

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Maco