CONCURSURI TIFF 2013

Concurs E-BODA. Susține FILMUL ROMÂNESC la TIFF 2013! ÎNCHEIAT

Blogul TIFF caută și premiază poveștile celor care au văzut un film românesc la TIFF, vin și anul acesta la festival pentru același lucru și susțin filmul românesc.  Provocarea e simplă: scrieți un articol pe blogul vostru în care să povestiți experiența  de vizionare a unui film românesc la care v-a rămas gândul - fie că v-a impresionat în mod special, fie că nu v-a plăcut deloc, ori v-a rămas în minte pentru că ați fost alături de prieteni etc

Premiul este o Tableta PC Android 10,1" E-Boda Supreme XL400 Quad Core! 

 3 PAȘI SIMPLI: SCRIE PE BLOGUL TĂU un post pe subiect, include link  la acest concurs și scrie un comentariu aici cu link la postul de pe blogul tău!


INDICAȚII PREȚIOASE:
1. Postarea trebuie să includă mențiunea Concurs E-Boda pe Blogul TIFF
2. Amintiți și despre secțiunea Zilele Filmului Românesc din cadrul TIFF și, cel mai important, lăsați într-un comentariu aici linkul către postarea voastră, ca să știm când și cum v-ați înscris:)

Concursul se desfășoară în perioada 1 - 8 iunie 2013 pentru a include, așadar, și postări proaspete despre filme vizionate în ZFR 2013, iar desemnarea câștigătorului se va face de către un juriu format din membrii departamentului de comunicare TIFF. Condiția obligatorie: să fiți în Cluj pe  8-9 iunie pentru a vă ridica premiul. Premiul nu se trimite prin poștă sau curier, ci se predă personal, la CASA TIFF (INFO POINT)!

MULT SUCCES!

UPDATE: CÂȘTIGĂTORUL ESTE DAN V. FELICITĂRI. Ai primit pe email toate detaliile.
Vă mulțumim tuturor!

29 Comentarii

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Maco