CONCURSURI TIFF 2013

CONCURS: 3 invitații duble la DAKHABRAKHA! ÎNCHEIAT

Punem la bătaie 3 invitații duble la concertul DAKHABRAKHA ce va avea loc Marți, 4 Iunie 2013, de la ora 21:00! Scrie-ne cu cine vrei să mergi la concert și de ce, și poți câștiga unul din cele 3 premii. It's that simple! Lasă-ne comentariul tău până marți, 4 iunie, ora 15:00! Fii cu ochii pe această postare pentru anunțarea premiilor și detaliilor de preluare!

UPDATE: WINNERS: GEO MIRCEAN, JURAVLE ALEXANDRA & IULIA ROMANA POP! Numele voastre se vor regăsi pe lista de la intrare având în dreptul lor nota +1.

12 Comentarii

 • Sinceră să fiu, aș vrea să merg cu mama la concert. De ce? Pentru că muncește foarte mult și mi-ar plăcea să o pot scoate la un mic "răsfăț". Plus că ea mi-a dăruit un bilet la The Tiger Lillies și mi-ar plăcea să-i fac și eu o surpriză. Fingers crossed!

 • As dori sa merg impreuna cu iubita mea,deoarece tiff-ul ne-a adus impreuna anul trecut,fiind voluntari si cred ca ar fi un cadou frumos care sa ne aminteasca de festi alul care ne-a adus impreuna(si pentru ca ni se pare un eveniment frumos pe care am vrea sa il vedem impreuna)

 • Aş vrea să merg cu o prietenă, alături de care am realizat multe proiecte frumoase cu şi despre etnicii ucraineni din România... Pentru că DakhaBrakha îţi creează o stare aparte şi chiar cred ca şi Dovzhenko ar fi bucuros de un aşa acompaniament. Pentru că vreau să-i ascult live pe cei patru, pentru că ...:)(give/take!)

 • Aş dori să mă duc cu sora mea. Ieri am jucat remi, şi ne-am certat, aşa că e o ocazie perfectă de a mai calma spiritele.. 🙂

 • Mi-ar plăcea să merg la acest eveniment împreună cu iubita mea. Este prima noastră vară împreună și sperăm să avem parte de o experiență care să ne întărească dorința de a fi mai aproape de oameni, de soare, de natură, de muzică, de arhaic sau, altfel spus, de cele mai temeinice valori ale omenirii. Astfel vom mai așeza încă o cărămidă în relația pe care o construim atât de frumos! 🙂

 • Cu siguranta l-as alege pe prietenul meu pentru simplul fapt ca vreau sa-mi fie aproape in fiecare experienta pe care o traiesc, cu atat mai mult daca este una noua si daca prezenta lui fizica este posibila. Desi de mult timp impreuna ma bucura faptul ca inca mai avem ce descoperi unul la celalalt, experiente de genul aducand un plus de farmec relatiei, subliniind importanta deschiderii spre tot ceea ce ne inconjoara.

 • Sunt un putin bolnav, dar stiu ca DAKHABRAKHA e un special medicament pentru mine. As dori sa merg cu prietena mea.

 • Vreau la Earth pentru ca m-am indragostit de filmele mute si sunt foarte curioasa de ce a insemnat o piesa de propaganda cinematografica. Pe langa asta faptul ca are acompaniament live Dakhabrakha face acest spectacol de neratat. De mers as merge clar cu prietena mea cea mai buna :)!

 • Vin special din Maramures pentru acest film. L-am recomandat pe facebook si prietenilor. DAKHABRAKHA a venit ca o manusa. Sunt sigura ca va fi o seara speciala, nu doar pentru ca atmosfera va fi una speciala, ci si pentru ca voi reintalni prieteni dragi din Cluj. Multumesc organizatorilor pentru aceasta oportunitate! Vine cu mine si prietena mea cea mai buna, o ucraineanca stabilita in Cluj. Daca toate ni se potrivesc, si invitatia ni s-ar potrivi de minune :). Oricum, nu scapati de noi!

 • Stiti de ce? Pentru ca am convingerea ca va fi un eveniment frumos! Frumos prin abordarea propusa, prin unicitatea lui, respectiv melanjul dintre filmul considerat a fi unul dintre cele mai impresionante filme mute realizate vreodata si acompaniamentul formatiei DakhaBrakha.
  Frumusetea evenimentului a capatat o nota personala din momentul in care proiectia mi-a fost prezentata si recomandata cu mult entuziasm de o persoana pe care nu o cunosteam. Un om frumos care si-a dedicat timpul pentru a ma purta prin universul cinematografic si muzical. Mi-ar placea sa ii multumesc prin aceasta invitatie. It's that simple, nu-i asa? 🙂

 • WINNERS: GEO MIRCEAN, JURAVLE ALEXANDRA & IULIA ROMANA POP! Numele voastre se vor regasi pe lista de la intrare avand in dreptul lor nota +1.

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Maco