CONCURSURI TIFF 2013

CONCURS: 3 invitații duble la concertul SOFA SURFERS! ÎNCHEIAT!

Punem la bătaie 3 invitații duble la concertul SOFA SURFERS ce va avea loc Miercuri, 5 Iunie 2013, de la ora 23:00!
Scrie-ne cu cine vrei să mergi la concertul SOFA SURFERS și de ce, și poți câștiga unul din cele 3 premii.
It's that simple!
Lasă-ne comentariul tău până miercuri, 5 iunie, ora 10:00!

 UPDATE: CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Fericiții câștigători sunt: LAURA BUCUR, IULIA, DAN V. Numele voastre se vor regăsi pe lista de la intrare, cu nota + 1. Mergeți cu 15 minute înainte, cel puțin!

9 Comentarii

  • Sărumîna la toată lumea. Eu îmi doresc foarte mult să merg la Sofa Surfers împreună cu consortu-meu, fiindcă nu ne prea place surfingul însă ne plac teribil de mult canapelele. Și muzica ne place foarte tare, da aia bună. Cam asta ar fi motivația. Succes vă doresc și căldură - sufletească.

  • nu trebuie ratati....austrian muzic awards Amadeus CASTGAT DE DOUA ORI in 2009 si anul acesta la sectiunea alternativ....acum doi ani i-am auzit prima data pe radio guerilla cred,au fost la bucuresti anul trecut.Albumul Sofa Surfers I-MI place cel mai mult,datorita lui Mani Obeya....dar si SUPERLUMINAL !!!Vocea lui
    mani obeia aduce cu cea a solistului de la Lighthouse Family...parerea mea .. special!!! As dori sa merg cu sotul!....felicitari...Clujul e mai aparte datorita unor oameni ....speciali!!!!

  • Iniţial, m-am gândit la Garabet Ibrăileanu. Cred că mi-ar fi plăcut un prieten cu care să merg la concerte pe care să îl cheme Garabet (pe deasupra, omul are şi câteva filosofii de viaţă cu care rezonez). Sau Cincinat Pavelescu (care are o poezie frumuşică: http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/p/cincinat-pavelescu-7zudppt/poema-ochilor-6zuhsps.html#.Ua2bo9JTLxA ). Dan, Garabet şi Cincinat - best buddies. Cât de fain poate să sune! Eh, dar lăsând gluma la o parte, cred că mi-ar fi plăcut cu Salinger. Citeşti între rândurile sale un adult în mintea căruia se ascundea, în comă, un adolescent întârziat. Un om care s-a ascuns de lume şi care şi-a ascuns mulţi demoni în scrierile sale, totul (bănuiesc) pentru a se elibera. Cred că i-ar fi tihnit Sofa Surfers.

  • Eu unul nu stiu daca o sa ajunga la Sofa Surfers - recunosc ca nu stiu cine sunt. 😛 Dar am doua prietene care m-au innebunit toata saptamana cu concertul asta. Si mi-ar placea sa le fac o surpriza frumoasa. Pentru ele particip. Ca-n reclama de la MasterCard: zambetul lor, de nepretuit. 😀

  • Vreau sa merg cu una dintre cele mai dragi "consecinte" ale experientei mele ca voluntar TIFF din anii trecuti:prietena mea Mihaela. Ambele TIFFane inraite, am pus pasiune nu doar in munca de voluntar, ci si in participarea la orice experienta ce tine de TIFF. Acum avem ocazia sa inmultim amintirile si sa imbinam doua placeri:TIFF-ul si Sofa Surfers.Mai frumos de atat nu se poate.

  • Vad ca lumea scrie romane pe aici..Puoi eu vreau sa ma duc cu o prietena, care apreciaza muzica de calitate:)

  • Eu am cunoscut la TIFF o tipa grozava, Irina, si vreau sa sarbatorim cele patru zile petrecute impreuna la festival cu un concert de tinut minte. Simt ca asta ar fi ce trebuie.

  • WINNERS: LAURA BUCUR,IULIA ȘI DAN V. = CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI. Numele voastre se vor regăsi pe lista de la intrare, cu nota + 1. Mergeți cu 15 minute înainte, da?

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Maco