10 PENTRU FILM

Alina Ilea: „10 PENTRU FILM” mi-a dat aripi!

Scris de Maco

Alina Ilea salută cu drag participanții în proiectul 10 PENTRU FILM din acest an și speră să-și revadă curând colegii cu care s-a cunoscut anul trecut, în același context. „Celor care au intrat anul acesta în program le doresc să se bucure de fiecare secundă petrcuta aici, să "audă" tot ce li se povesteşte fiindcă toate cele spuse acolo pot fi informaţii cheie pentru cariera lor. Şi baftă normal!! Şi distracţie!!!
Şi poate se găseşte o formulă de continuitate şi pentru cei care au participat deja în program!!!”, spune actrița Naționalului timișorean.

10 pentru film_adi bulboaca (203 of 382)

Pentru ALina - „10 PENTRU DILM e felul acela de proiect din care cred că îşi doreşte orice actor să facă parte. E singurul loc în care ai oportunitatea să întâlneşti atât de mulţi profesionişti dornici să-ţi împărtăşească din experienţa şi secretele lor... A fost o perioadă foarte intensă în care am absorbit fiecare informaţie sfat sau experienţă: sesiunea de filmare, şedinţa foto, întâlnirile cu specialiştii din domeniul PR, întâlnirile cu directorii de casting şi cu producătorii de film, întâlnirile cu regizorii, interviurile, conferinţa de presă, cocktailuri le și petrecerile, o nebunie!!! 🙂 După vârtejul celor trei zile am avut nevoie de o perioadă să decantez toată experienţa. Am devenit mai curajoasă şi mai stăpână pe mine la castinguri,acord o mare atenţie promovării personale, mi-am lansat site-ul personal şi am început să-mi gândesc proiecte personale, atât în teatru cât şi în film. În general, programul mi-a dat aripi! E uluitor, de asemenea, cât de mult se pot apropia 10 oameni în trei zile. Îmi e sincer dor de cei 10 din 2014. Cei de pe acolo spuneau că suntem cel mai tare grup de până atunci!”

Programul ei s-a încarcat cu proiecte care-i sunt tare dragi și pe care se bucură să le împărtășească publicului.
„În ultimele 12 luni am avut două proiecte minunate în Teatrul Naţional Timişoara: o joc pe Ms.Potts în musichall-ul Frumoasă şi Bestia sub direcţia scenică a cunoscutului regizor maghiar Kero, iar în aprilie am avut premieră cu spectacolul Aniversarea, un text contemporan olandez scris de Jeroen Van Den Berg în regia lui Traian Şoimu. De curând, am început un nou proiect la Electric Theatre -un spaţiu independent care capătă tot mai mai multă forţă în Timişoara. Am fost chemată la din ce în ce mai multe casting-uri pentru lung-metraje şi, spre bucuria mea, în urmă întâlnirii în program cu regizorul Cristina Iacob, am filmat la noul său lungmetraj Selfie 2. Îţi mulţumesc Cristina pentru încredere!”

 

Iat-o pe Alina anul trecut la „10 pentru film”

Scrie un Comentariu

Despre Autor

Maco